05-12-2018
Pre-sale website en start bouw

Pre-sale website en start bouw

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat de sloopwerkzaamheden op de locatie nagenoeg zijn afgerond en dat wij gestart zijn met de bouw van De Zalmhaven

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat de sloopwerkzaamheden op de locatie nagenoeg zijn afgerond en dat wij gestart zijn met de bouw van De Zalmhaven. Fotograaf Ruud Sies volgt het bouwproces op de voet en maakt maandelijks een verslag vanaf de bouwplaats. U kunt de foto’s bekijken op onze Facebook pagina.

Ondertussen wordt er achter de schermen hard gewerkt om alle documenten voor de start verkoop gereed te maken. Vooruitlopend op de start verkoop nodigen wij u graag uit onze pre-sale website te bekijken waarop wij u de eerste beelden en plattegronden presenteren. Zo krijgt u een eerste indruk van de diverse type woningen in het project en daarbij horende kwaliteiten en koopsomindicaties. Het aanbod wat u nu online kunt vinden is slechts een eerste selectie. Binnenkort vullen we het woningaanbod aan met een overzicht van alle typen appartementen, penthouses en herenhuizen.