03-05-2021
Schrijf u nu in voor een van de 200 luxe huurappartementen in De Zalmhaven

Schrijf u nu in voor een van de 200 luxe huurappartementen in De Zalmhaven

Goed nieuws voor wie op zoek is naar een luxe huurappartement, te midden van groene parken, historie en cultuur, mét fenomenaal uitzicht! Wilt u excellent wonen, maar ook uw flexibiliteit behouden voor als op locatie elders een fantastische kans zich voordoet? Schrijf u dan nu in voor een van de 200 huurappartementen in De Zalmhaven!

De royale huurappartementen vindt u op verschillende niveaus en aan alle zijden van de torens. Kies voor een indrukwekkend uitzicht over de Maas, de Erasmusbrug, het Park bij de Euromast of tuur over de binnenstad, Centraal Station en in de verte Den Haag. Door de lichte leefruimtes wandelt u naar de moderne badkamer, designkeuken en uw eigen buitenruimte. Vloeren lopen vloeiend over in plafondhoge ramen, op veel plaatsen overhoeks vormgegeven voor een optimale beleving van licht, openheid, ruimte en uitzicht. In uw twee-, drie- of vierkamerappartement geniet u van maximaal comfort en weldadige rust. De appartementen zijn echter ook ideaal om gasten te ontvangen voor een elegant en intiem, of juist uitbundig en feestelijk diner.

Woningtypen
In de hoogste toren, De Zalmhaven I, zijn in totaal 104 huurappartementen gesitueerd. De huurwoningen in De Zalmhaven I zijn verschillend van type en indeling, waardoor de grootte uiteenloopt van circa 89m² tot wel 131m². De huurappartementen zijn gesitueerd op de verdiepingen 5 t/m 21, 23, 28, 29 en 31. In de identieke woontorens De Zalmhaven II en III zijn elk 48 huurappartementen aanwezig. Ook hier is een variatie aan woningtypen terug te vinden. De 96 huurappartementen in De Zalmhaven II en III variëren in grootte van 61m² tot 111m² en bevinden zich op de verdiepingen 5 t/m 12.

Afwerkingsniveau en voorzieningen
De keukens in De Zalmhaven zijn uitgevoerd met een grote verscheidenheid aan inbouwapparatuur, waardoor elk gerecht in een handomdraai op tafel staat. De vloeren in de appartementen worden voorzien van een hoogwaardige PVC vloer en de wanden zijn strak afgewerkt en reeds in een lichte kleurstelling gesausd. Het wooncomfort in de woningen is optimaal, mede dankzij de vloerverwarming en -koeling. Onderin het complex is tevens een eigen privé berging aanwezig voor het stallen van extra spullen. De fietsen plaatst u gemakkelijk in een van de collectieve fietsenstallingen.

De ruime lobby van De Zalmhaven is bereikbaar via zowel de Gedempte Zalmhaven als de Houtlaan. Hier vindt u ons team van servicemanagers, die u allerhande zaken graag uit handen nemen, van het aannemen van uw pakketten tot het uitlaten van de hond en het kopen van een mooie bos bloemen. In de lobby vindt u een imposante binnentuin en heeft u toegang tot horecagelegenheden en de comfortabele kantoorruimten op bovengelegen verdiepingen. De woningen in De Zalmhaven II en III hebben een eigen entree aan de Gedempte Zalmhaven, maar bewoners maken tevens gebruik van de voorzieningen in De Zalmhaven I.

De huurprijzen zullen variëren vanaf €1.085,00 tot €2.195,00 per maand. Heeft u interesse? Schrijf u dan in als geïnteresseerde en ontvang als eerste het actuele huuraanbod. De verhuur gaat in mei 2021 van start. Naar verwachting worden De Zalmhaven II en III in najaar 2021 opgeleverd en De Zalmhaven I in voorjaar 2022.