Appartementen

De royale appartementen bevinden zich aan alle zijden van de torens. Met een indrukwekkend uitzicht over de Maas, de Erasmusbrug, Het Park bij de Euromast, of de binnenstad, het Centraal Station en in de verte Den Haag.

Verbluffend uitzicht

Appartementen vindt u op verschillende niveaus en aan alle zijden van de torens. Kies voor een indrukwekkend uitzicht over de Maas, de Erasmusbrug, het Park bij de Euromast of tuur over de binnenstad, Centraal Station en in de verte Den Haag.

Lees meer
De Zalm haven

Persoonlijke services

Als bewoner van De Zalmhaven geniet u van uitgebreide persoonlijke services. U kiest voor het excellente wonen dat bij u past en beschikt over het beste wat de stad te bieden heeft.

Interieur

Door de lichte leefruimtes wandelt u naar de moderne badkamer, designkeuken en uw eigen buitenruimte. In uw twee-, drie-, vier- of vijfkamerappartement geniet u van maximaal comfort en weldadige rust. De appartementen zijn echter ook ideaal om gasten te ontvangen voor een elegant en intiem, of juist uitbundig en feestelijk diner.

De Zalm haven

Vind uw ideale woning

Kies de woning die bij u past. Hoog- of laaggelegen, ruim of compact. De Zalmhaven biedt onderdak aan drie typen woningen: appartementen, penthouses en herenhuizen. De woningen zijn gesitueerd in de 215 meter hoge De Zalmhaven I, de twee identieke torens De Zalmhaven II en III en de onderste woonlaag.

Bekijk de woningzoeker en vind uw ideale woning.