Woningtype B1 & B2

Op loopafstand van het culturele hart van Rotterdam én vlakbij het groenste gebied van de binnenstad ligt De Zalmhaven. In De Zalmhaven is nog een aantal unieke vijflaagse herenhuizen beschikbaar. We nemen u mee naar binnen bij woningtypes B1 en B2.

Via een eigen entree, gelegen aan de Houtlaan, betreedt u uw vijflaagse herenhuis. Het herenhuis beschikt over 5 kamers, waarvan 3 slaapkamers, en het heeft een woonoppervlakte van 174 m2. Veel ruimte dus, op een steenworp afstand van de bruisende binnenstad van Rotterdam. Maar ook te midden van groene parken, historie en cultuur.

De beschikbare herenhuizen (type B1 en B2) bevinden zich op de begane grond t/m de 4e verdieping. De voorzijde van het herenhuis kan op de begane grond dienstdoen als entree of zelfs ingericht worden als kantoor, praktijkruimte of speelkamer. Een aangename en uitnodigende binnenkomst in uw herenhuis. Buiten, voor de gevel, is er ruimte voor een bankje en daar is het heerlijk toeven met een boek en een kop koffie in de zon.

Ultieme luxe op alle verdiepingen

Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime woonkamer en de SieMatic leefkeuken, die van alle luxe is voorzien met Siemens-apparatuur. U kunt de keuken volledig naar eigen smaak inrichten. Tijdens het koken drinkt u een heerlijk glas wijn terwijl de kinderen op de achtergrond spelen. Of u tafelt lekker lang na aan de grote eettafel die in de woonkamer staat. In deze keuken kan worden geleefd én gekookt. Extra gezellig als u familie of vrienden over de vloer heeft.

De badkamer ligt op de tweede verdieping, evenals twee ruime slaapkamers. Op de derde verdieping bevindt zich de grootste slaapkamer. Verder in het herenhuis bevinden zich nog twee grote privébergingen (op de begane grond en de derde verdieping) en twee separate toiletten (tevens ook op de begane grond en de derde verdieping). Uiteraard heeft u nog de vrijheid om de details naar eigen wens vorm te geven.

Smaakvolle afwerking

Een herenhuis in De Zalmhaven is luxe afgewerkt. Het herenhuis heeft plafondhoge ramen met ranke, aluminium kozijnen, waardoor u licht, openheid, ruimte en uitzicht optimaal ervaart. Vanaf de bank kunt u hierdoor genieten van uw fijne herenhuis terwijl de avondzon door de ramen schijnt.

In uw herenhuis ligt vloerverwarming en alle betonplafonds in de woningen worden voorzien van stuc- en sauswerk. Ook worden alle herenhuizen in De Zalmhaven geleverd met sanitair en tegelwerk, maar er zijn uiteraard mogelijkheden om het sanitair en tegelwerk te laten aansluiten bij uw woonsituatie, functionele wensen en smaak.

De Zalm haven

Oase van groen

Via openslaande deuren betreedt u uw privé-dakterras op de vierde verdieping. Via dit terras heeft u toegang tot De Zalmhaven daktuin; een zonovergoten daktuin met uitzicht over het park aan de Gedempte Zalmhaven. In het park worden planten, struiken en bomen geplaatst en er worden wandelpaden aangelegd. Een oase van groen midden in de stad en een heerlijke plek om te vertoeven.

De badkamer

De badkamer is uitgerust met Duravit sanitair en Hansgrohe kranen. Hoogwaardige kwaliteit staat bovenaan. U vindt hier een ligbad én een inloopdouche, een dubbele wastafel en een toilet. Bij BAM Homestudios ervaart u wat er allemaal mogelijk is.

De keuken

In De Zalmhaven kunt u kiezen wat bij u past. De ideale keuken is voor iedereen anders. Daarom is het mogelijk om zelf accenten aan te brengen die passen bij uw woonsituatie en stijl. De keuken is in ieder geval voorzien van een stijlvolle en goed uitgeruste SieMatic-keuken met Siemens-apparatuur en een elektrische kookplaat. De keuken wordt na oplevering door de keukenleverancier geleverd.

Vind uw ideale woning

Bent u benieuwd welke herenhuizen er nog beschikbaar zijn? Bekijk dan de woningzoeker.

Bekijk de woningzoeker en vind uw ideale woning.