Woningtype B3 & B4

Een herenhuis in De Zalmhaven midden in het Scheepvaartkwartier, op loopafstand van het culturele hart van Rotterdam én vlak bij het groenste gebied van de binnenstad. Een geweldige buitenkans. In de zomer van 2021 kunt u al wonen in een van de statige Herenhuizen van De Zalmhaven. We nemen u mee naar binnen bij woningtype B3 en B4.

Woningtype B4 is in principe hetzelfde als woningtype B3, maar dan gespiegeld. Via een eigen entree, gelegen aan de Houtlaan, betreedt u uw vierlaagse herenhuis. Het herenhuis beschikt over 5 kamers, waarvan 3 slaapkamers, en het heeft een woonoppervlakte van ca. 212 m2. Veel ruimte dus, midden in het bruisende Scheepvaartkwartier in Rotterdam. Deze plek is waar oud en nieuw Rotterdam samenkomen. Met achtennegentig rijksmonumenten is dit een uniek stukje Rotterdam. U woont straks te midden van de Veerhaven, de Erasmusbrug, het Park en vele culinaire en culturele plekken.

De begane grond van dit herenhuis kan op de begane grond dienstdoen als entree of zelfs ingericht worden als werkkamer, praktijkruimte of speelkamer. Maar wellicht ook als tweede woonkamer of twee slaapkamers. Een aangename en uitnodigende binnenkomst in uw herenhuis. Op de derde verdieping is er nog een mogelijkheid om een werkkamer in te richten, maar deze aan het terras grenzende kamer kan natuurlijk ook als slaapkamer gebruikt worden. Buiten, voor de gevel, is er ruimte voor een bankje en wat groen. Daar is het heerlijk toeven met een boek en een kop koffie in de zon.

Veel ruimte op alle verdiepingen

Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime woonkamer en de SieMatic leefkeuken, die van alle luxe is voorzien met Siemens-apparatuur. U kunt de standaardkeuken nemen of deze nog naar eigen smaak en inzicht aanpassen bij de showroom. Tijdens het koken drinkt u een heerlijk glas wijn terwijl de kinderen op de achtergrond spelen. In deze keuken met eiland kan worden geleefd én gekookt. Extra gezellig als u familie of vrienden over de vloer heeft.

De badkamer ligt op de tweede verdieping, evenals twee ruime slaapkamers. Op de derde verdieping bevindt zich nog een extra kamer, die als slaapkamer of werkkamer ingericht kan worden. Verder in het herenhuis bevindt zich nog een privéberging (op de 2e verdieping) en twee separate toiletten (op de begane grond en op de 2e verdieping). Uiteraard heeft u nog de vrijheid om de details naar eigen wens en na oplevering vorm te geven.

Smaakvolle afwerking

Een herenhuis in De Zalmhaven is luxe afgewerkt. Het herenhuis heeft plafondhoge ramen met ranke, aluminium kozijnen. In uw herenhuis ligt vloerverwarming en de plafonds in de woningen worden voorzien van stuc- en sauswerk. Dat ziet er meteen strak uit. Ook worden alle herenhuizen in De Zalmhaven geleverd met sanitair en tegelwerk.

De Zalm haven

Buitenruimten

Uw ruime privé-dakterras van 44 m2 bevindt zich op de derde verdieping. Op dit riante terras kunt u heerlijk genieten van het buiten zijn, maar wel midden in de stad. Ook heeft u via de trap bij uw eigen terras toegang tot De Zalmhaven daktuin; een mooi aangelegde daktuin. Op de daktuin worden planten, struiken en bomen geplaatst en er worden paden aangelegd. Een ruimte van groen midden in de stad en een heerlijke plek om te af en toe te zijn en buren te ontmoeten. Exclusief voor de bewoners en een echte toevoeging aan De Zalmhaven.

De badkamer en keuken

De badkamer is uitgerust met Duravit sanitair en Hansgrohe kranen. Hoogwaardige kwaliteit staat bovenaan. U vindt hier een ligbad én een inloopdouche, een dubbele wastafel en een separaat toilet.

In De Zalmhaven kunt u kiezen wat bij u past. De ideale keuken is voor iedereen anders. Daarom is het mogelijk om zelf accenten aan te brengen die passen bij uw woonsituatie en stijl. De keuken is in ieder geval voorzien van een stijlvolle en goed uitgeruste SieMatic-keuken met Siemens-apparatuur en een inductie kookplaat. De keuken wordt na oplevering door de keukenleverancier geplaatst.

De Zalm haven

Vind uw ideale herenhuis

Bent u benieuwd welke herenhuizen er nog beschikbaar zijn? Bekijk dan de woningzoeker. Wilt u het herenhuis met eigen ogen ervaren? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan de modelwoning. Neem contact op met de makelaar.

Bekijk de woningzoeker en vind uw ideale woning.