Woningtype B5

Midden in het Scheepvaartkwartier, op loopafstand van het culturele hart van Rotterdam én vlak bij het groenste gebied van de binnenstad ligt De Zalmhaven. In de zomer van 2021 kunt u al wonen in een van de statige Herenhuizen. We nemen u mee naar binnen bij woningtype B5. Van dit type is er slechts één beschikbaar. Het is meteen de grootste van alle herenhuizen. En de meest bijzondere.

Via een eigen entree, gelegen aan de Houtlaan, betreedt u uw vierlaagse herenhuis. Het herenhuis beschikt over 6 kamers en het heeft een woonoppervlakte van ca. 266 m2. Veel ruimte dus, midden in het bruisende Scheepvaartkwartier in Rotterdam. Deze plek is waar oud en nieuw Rotterdam samenkomen. Met achtennegentig rijksmonumenten is dit een uniek stukje Rotterdam. U woont straks te midden van groene parken, historie en cultuur.

Royale ruimten op alle verdiepingen

De begane grond van dit herenhuis kan op de begane grond dienstdoen als entree of zelfs ingericht worden als werkkamer, praktijkruimte of speelkamer. Een aangename en uitnodigende binnenkomst in uw herenhuis, voorzien van een ruime berging en een apart toilet.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een badkamer. Eén van de slaapkamers heeft extra ruimte voor een kastenkamer of werkplek. Van hieruit kijkt u vrijuit door de Houtlaan. De badkamer is van alle luxe voorzien: het heeft een ligbad, een inloopdouche, een dubbele badkamer en een toilet. Ook op deze verdieping bevindt zich een ruime berging met plaats voor uw wasmachine en droger.

Op de tweede verdieping bevindt zich de leefverdieping met de SieMatic keuken, die van alle luxe is voorzien met Siemens-apparatuur. U kunt de standaardkeuken nemen of deze nog naar eigen smaak en inzicht aanpassen bij de showroom. Op de tweede verdieping bevindt zich ook tevens de derde slaapkamer én het eerste privé dakterras. Het dakterras ligt op het noorden, waardoor u hier op warme dagen kunt genieten van de schaduw. Deze verdieping kent nog ruimte indelingsmogelijkheden welke u na oplevering aan zou kunnen passen.

De vierde verdieping is voorzien van een hele ruime overloop en maar liefst drie slaapkamers, maar wellicht heeft u andere bestemmingen voor deze zee van ruimte. Hier bevindt zich de tweede badkamer, die ook voorzien is van een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Ook op deze verdieping een apart toilet. Extra fijn is hier het tweede privé-terras grenzend aan een van de slaapkamers. Hier geniet u van de late avondzon.

Smaakvolle afwerking

Een herenhuis in De Zalmhaven is luxe afgewerkt. Het herenhuis heeft plafondhoge ramen met ranke, aluminium kozijnen. In uw herenhuis ligt vloerverwarming en de plafonds in de woningen worden voorzien van stuc- en sauswerk. Ook worden alle herenhuizen in De Zalmhaven geleverd met sanitair en tegelwerk.

De Zalm haven

Twee privé-terrassen

In dit luxe herenhuis heeft u de keuze uit twee privé-terrassen: een op de tweede verdieping en een op de derde verdieping. Het terras op de tweede verdieping ligt op het noorden, waardoor u hier op warme dagen fijn in de schaduw kunt vertoeven. De tweede buitenruimte ligt op de derde verdieping. Dit terras is 13 m2 en hier geniet u van een mooi uitzicht over de Houtlaan.

De badkamer en keuken

DDe badkamer is uitgerust met Duravit sanitair en Hansgrohe kranen. Hoogwaardige kwaliteit staat bovenaan. U vindt hier een ligbad én een inloopdouche, een dubbele wastafel en een toilet.

In De Zalmhaven kunt u kiezen wat bij u past. De ideale keuken is voor iedereen anders. Daarom is het mogelijk om zelf accenten aan te brengen die passen bij uw woonsituatie en stijl. De keuken is in ieder geval voorzien van een stijlvolle en goed uitgeruste SieMatic-keuken met Siemens-apparatuur en een elektrische kookplaat. De keuken wordt na oplevering door de keukenleverancier geleverd.

Vind uw ideale herenhuis

Bent u benieuwd welke herenhuizen er nog beschikbaar zijn? Bekijk dan de woningzoeker. Wilt u het herenhuis met eigen ogen ervaren? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan de modelwoning. Neem contact op met de makelaar.

Bekijk de woningzoeker en vind uw ideale woning.