De Zalmhaven ll & lll – Type P2

In dit mid¬rise appartement vindt u het beste van twee werelden: zicht op de levendige stad beneden én vrij uitzicht over de Maas.

Aan de oostzijde op de 20ste verdieping van De Zalmhaven II en III, op circa 60 meter hoogte, bevindt zich dit penthouse. In deze mid¬rise beleeft u het beste van twee werelden: zicht op de levendige de stad beneden en vrij zicht over Rotterdam. In dit penthousetype van in totaal 238 m² kijkt u uit over zowel de stad als de Maas. Bonus: de lichtinval is hier de hele dag helder en sferisch. Aan drie zijden – noord, zuid en oost – heeft u toegang tot een balkon. Zie de zon ’s ochtendsvroeg opkomen bij de Wilhelminapier en deze ’s avonds ondergaan achter de skyline van de stad.

Luxe keuzes

Type P2 in De Zalmhaven II+III wordt opgeleverd met de indeling zoals hieronder getoond op de plattegrond. Echter, zonder keuken en sanitair. U heeft dus alle vrijheid om de keuken en sanitair naar eigen smaak te kiezen.

Luxe afwerking

Naast De Zalmhaven I staan twee middelhoge identieke woontorens van 70 meter hoog: De Zalmhaven II en III. Voor deze twee gebouwen is gekozen voor messingkleurige metalen kozijnen, met veel detail in het gevelmateriaal. Grafisch en geraffineerd. Zonlicht en lucht hebben vrij spel, hoogwaardig design is tot in detail doorgevoerd. Ochtend of avond, zon, sneeuw, storm of onweer – de sfeer is hier altijd eigen, uniek, warm en bijzonder; roze luchten in de herfst, een vuurrode zonsondergang in de zomer en een zonovergoten lentedag. Hier, in de top van De Zalmhaven, vindt u rust en komt u met dit ultieme vogelvluchtperspectief op wereld ideeën.

Tips bij het afwerken van het penthouse

Interieurbouwers en -ontwerpers zijn onmisbaar bij het afbouwen van uw luxe penthouse. Interieurontwerper Piet Boon, interieurdesignspecialist Linda Lagrand en interieurbouwer Luc van Beers van 13Speciaal staan voor u klaar om u van advies te voorzien.

De Zalm haven

Woonwensen

Begin met het opschrijven van uw woonwensen. Het thuiswerken kan u bijvoorbeeld geleerd hebben hoe belangrijk het is om een goed kantoor te hebben. In het penthouse kunnen daar ruimtes voor gereserveerd worden. Zorgvuldig detailleren creëert rust in een huis, waardoor meubilair veel beter tot z’n recht komt.

Lichtplan

Licht is zeer bepalend. Het geeft een extra di¬mensie aan de architectuur. Het is belangrijk om te onderzoeken waar het licht vandaan komt. Kies verder voor kleurschakeringen zoals cognac, olijfgroen, petrolblauw en aubergine. Deze intense tinten prikkelen de zintuigen en zorgen voor dat luxe hotelgevoel.

De keuken

Het belangrijkste in een keuken is de functionaliteit, maar ook het comfort dat de ruimte biedt. Er wordt allang niet meer alleen gekookt in een keuken. In dit penthouse kan met gemak een groot eiland met bar worden geplaatst. Kies bijvoorbeeld voor een leefkeuken met verhoogde sofa, speciaal voor aan de eettafel. Deze nodigt uit de hele avond te blijven zitten; een comfortabele en luxueuze manier van dineren.

Drie riante balkons

In type P2 van De Zalmhaven II + III heeft u drie riante balkons van 10 m² die uitzicht bieden op stad, brug en Maas óf stad, De Zalmhaven II en Maas. Geniet van het warme ochtendlicht en het magische vergezicht terwijl u een kop koffie drinkt in uw loungebank. De balkons met hardglazen balkonhekken, gelegen in verschillende windrichtingen, wekken een gevoel van vrijheid en elegantie op. Zonlicht en lucht hebben vrij spel, hoogwaardig design is tot in detail doorgevoerd. Ochtend of avond, zon, sneeuw, storm of onweer – de sfeer is hier altijd eigen, uniek, warm en bijzonder. Roze luchten in de herfst, een vuurrode zonsondergang in de zomer en een zonovergoten lentedag.

De Zalm haven

De woningzoeker

Bent u benieuwd naar de penthouses in De Zalmhaven II+III?

Bekijk dan de woningzoeker

Wilt u meer weten over dit type penthouse of de andere penthouses? Neem dan contact op met een van de makelaars. Zij kunnen u alles vertellen over het summum van wonen in De Zalmhaven.