De Zalmhaven ll & lll – Type P3

In dit duplexpenthouse leeft u op grote hoogte terwijl u tegelijkertijd contact houdt met wat er op straat speelt. Het balkon op de 21ste verdieping biedt weids uitzicht over park en stad; het beste van twee werelden.

Dit penthouse van 208 m² ligt op de 21ste en 22ste verdieping. U krijgt alles mee van de hustle and bustle van het Rotterdamse Scheepvaartkwartier met haar fijne cafeĢs en terrassen, kleurrijke straatbeeld en mondaine sfeer van de herenhuizen aan de voet van De Zalmhaven. Vanuit de trap in het hart van de woning betreedt u de sfeervolle vertrekken op de tweede verdieping, waaronder een ruime, lichte vide, 4 slaapkamers, de badkamer en een handige berging.

Luxe keuzes

Type P3 in De Zalmhaven II+III wordt opgeleverd met de indeling zoals hieronder getoond op de plattegrond. Echter, zonder keuken en sanitair. U heeft dus alle vrijheid om de keuken en sanitair naar eigen smaak te kiezen.

Luxe afwerking

Naast De Zalmhaven I staan twee middelhoge identieke woontorens van 70 meter hoog: De Zalmhaven II en III. Voor deze twee gebouwen is gekozen voor messingkleurige metalen kozijnen, met veel detail in het gevelmateriaal. Grafisch en geraffineerd. Zonlicht en lucht hebben vrij spel, hoogwaardig design is tot in detail doorgevoerd. Ochtend of avond, zon, sneeuw, storm of onweer – de sfeer is hier altijd eigen, uniek, warm en bijzonder; roze luchten in de herfst, een vuurrode zonsondergang in de zomer en een zonovergoten lentedag. Hier, in de top van De Zalmhaven, vindt u rust en komt u met dit ultieme vogelvluchtperspectief op wereld ideeën.

Tips bij het afwerken van het penthouse

Interieurbouwers en -ontwerpers zijn onmisbaar bij het afbouwen van uw luxe penthouse. Interieurontwerper Piet Boon, interieurdesignspecialist Linda Lagrand en interieurbouwer Luc van Beers van 13Speciaal staan voor u klaar om u van advies te voorzien.

De Zalm haven

Woonwensen

Begin met het opschrijven van uw woonwensen. Het thuiswerken kan u bijvoorbeeld geleerd hebben hoe belangrijk het is om een goed kantoor te hebben. In het penthouse kunnen daar ruimtes voor gereserveerd worden. Zorgvuldig detailleren creëert rust in een huis, waardoor meubilair veel beter tot z’n recht komt.

Lichtplan

Licht is zeer bepalend. Het geeft een extra di¬mensie aan de architectuur. Het is belangrijk om te onderzoeken waar het licht vandaan komt. Kies verder voor kleurschakeringen zoals cognac, olijfgroen, petrolblauw en aubergine. Deze intense tinten prikkelen de zintuigen en zorgen voor dat luxe hotelgevoel.

De keuken

Het belangrijkste in een keuken is de functionaliteit, maar ook het comfort dat de ruimte biedt. Er wordt allang niet meer alleen gekookt in een keuken. In dit penthouse kan met gemak een groot eiland met bar worden geplaatst. Kies bijvoorbeeld voor een leefkeuken met verhoogde sofa, speciaal voor aan de eettafel. Deze nodigt uit de hele avond te blijven zitten; een comfortabele en luxueuze manier van dineren.

Riant balkon met weids uitzicht

Penthouse type P3 van De Zalmhaven II + III heeft een riant balkon op de 21e verdieping van 20 m² met uitzicht op De Zalmhaven II en de stad óf het stadspark en de stad. Het terras geeft het gevoel van dubbele hoogte, vanwege de constructie over twee lagen. Het balkon met hardglazen balkonhekken, gelegen in verschillende windrichtingen, wekken een gevoel van vrijheid en elegantie op. Zonlicht en lucht hebben vrij spel, hoogwaardig design is tot in detail doorgevoerd. Ochtend of avond, zon, sneeuw, storm of onweer – de sfeer is hier altijd eigen, uniek, warm en bijzonder. Roze luchten in de herfst, een vuurrode zonsondergang in de zomer en een zonovergoten lentedag.

De Zalm haven

De woningzoeker

Bent u benieuwd naar de penthouses in De Zalmhaven II+III?

Bekijk dan de woningzoeker

Wilt u meer weten over dit type penthouse of de andere penthouses? Neem dan contact op met een van de makelaars. Zij kunnen u alles vertellen over het summum van wonen in De Zalmhaven.