De Zalmhaven ll & lll – Type P5

Vanuit dit mooie duplexpenthouse in de Zalmhaven II + III heeft u vanaf verschillende kanten uitzicht over de brug en de Maas. Het beste van twee werelden.

Dit riante duplexpenthouse heeft een bijzondere indeling. Het totale woonoppervlak van maar liefst 211 m2 is verdeeld over de 21ste en 22ste verdieping. Op de bovenste verdieping kijkt u vanuit het raam op de noordoostzijde uit over de stad én blikt u naar beneden over uw eigen terras. De twee verdiepingen bij elkaar zijn circa 6 meter hoog, wat het appartement een speelse dynamiek geeft. Dit duplexpenthouse heeft bovendien het voordeel van zuiderlicht, waardoor het interieur altijd warm en uitnodigend oogt.

Luxe keuzes

Type P5 in De Zalmhaven II+III wordt opgeleverd met de indeling zoals hieronder getoond op de plattegrond. Echter, zonder keuken en sanitair. U heeft dus alle vrijheid om de keuken en sanitair naar eigen smaak te kiezen.

Luxe afwerking

Naast De Zalmhaven I staan twee middelhoge identieke woontorens van 70 meter hoog: De Zalmhaven II en III. Voor deze twee gebouwen is gekozen voor messingkleurige metalen kozijnen, met veel detail in het gevelmateriaal. Grafisch en geraffineerd. Zonlicht en lucht hebben vrij spel, hoogwaardig design is tot in detail doorgevoerd. Ochtend of avond, zon, sneeuw, storm of onweer – de sfeer is hier altijd eigen, uniek, warm en bijzonder; roze luchten in de herfst, een vuurrode zonsondergang in de zomer en een zonovergoten lentedag. Hier, in de top van De Zalmhaven, vindt u rust en komt u met dit ultieme vogelvluchtperspectief op wereld ideeën.

Tips bij het afwerken van het penthouse

Interieurbouwers en -ontwerpers zijn onmisbaar bij het afbouwen van uw luxe penthouse. Interieurontwerper Piet Boon, interieurdesignspecialist Linda Lagrand en interieurbouwer Luc van Beers van 13Speciaal staan voor u klaar om u van advies te voorzien.

De Zalm haven

Woonwensen

Begin met het opschrijven van uw woonwensen. Het thuiswerken kan u bijvoorbeeld geleerd hebben hoe belangrijk het is om een goed kantoor te hebben. In het penthouse kunnen daar ruimtes voor gereserveerd worden. Zorgvuldig detailleren creëert rust in een huis, waardoor meubilair veel beter tot z’n recht komt.

Lichtplan

Licht is zeer bepalend. Het geeft een extra di¬mensie aan de architectuur. Het is belangrijk om te onderzoeken waar het licht vandaan komt. Kies verder voor kleurschakeringen zoals cognac, olijfgroen, petrolblauw en aubergine. Deze intense tinten prikkelen de zintuigen en zorgen voor dat luxe hotelgevoel.

De keuken

Het belangrijkste in een keuken is de functionaliteit, maar ook het comfort dat de ruimte biedt. Er wordt allang niet meer alleen gekookt in een keuken. In dit penthouse kan met gemak een groot eiland met bar worden geplaatst. Kies bijvoorbeeld voor een leefkeuken met verhoogde sofa, speciaal voor aan de eettafel. Deze nodigt uit de hele avond te blijven zitten; een comfortabele en luxueuze manier van dineren.

Riant balkon

Penthouse type 5 van De Zalmhaven II + III biedt een riant balkon op de 21e verdieping van 17 m². Het terras loopt overhoeks en dat zorgt voor extra kwaliteit. U heeft uitzicht over de brug en de Maas óf De Zalmhaven II en de Maas. Het terras geeft het gevoel van dubbele hoogte vanwege de constructie over twee lagen. Het balkon met hardglazen balkonhekken, gelegen in verschillende windrichtingen, wekken een gevoel van vrijheid en elegantie op. Zonlicht en lucht hebben vrij spel, hoogwaardig design is tot in detail doorgevoerd. Ochtend of avond, zon, sneeuw, storm of onweer – de sfeer is hier altijd eigen, uniek, warm en bijzonder. Roze luchten in de herfst, een vuurrode zonsondergang in de zomer en een zonovergoten lentedag.

De Zalm haven

De woningzoeker

Bent u benieuwd naar de penthouses in De Zalmhaven II+III?

Bekijk dan de woningzoeker

Wilt u meer weten over dit type penthouse of de andere penthouses? Neem dan contact op met een van de makelaars. Zij kunnen u alles vertellen over het summum van wonen in De Zalmhaven.