De Zalmhaven l – Type P1

Wakker worden met de zon die opkomt vanachter de Wilhelminapier, waarbij het prille ochtendlicht glinsterend over de Maas strijkt. Of juist thuiskomen met het warme avondlicht van de ondergaande zon. Dat is wonen in De Zalmhaven.

Dit royale penthousetype, type P1, op de 25ste of 35ste verdieping bevindt zich aan de Maaskant van De Zalmhaven I. Kijk ook even in de woningzoeker voor wat meer achtergrondinformatie. Een van de twee penthouses is gelegen aan de Maas. De andere kijkt prachtig uit over de skyline van Rotterdam, maar heeft ook balkons op het zuidwesten). Het woonoppervlak beslaat circa 354 m² over een halve verdieping in de toren, met vier balkons van verschillende formaten. Kies voor een open loft of verdeel de zeeën van ruimte in meerdere vertrekken. Dit penthouse is ideaal om gasten te ontvangen voor een elegant en intiem, of juist uitbundig en feestelijk diner.

Luxe keuzes

Type P1 in De Zalmhaven I wordt casco opgeleverd. Dit betekent dat u alle vrijheid heeft om het appartement naar eigen wens in te delen en in te richten. U begint met een blanco vel. Om u alvast een idee te geven van hoe het kan zijn om te wonen in penthousetype P1, hebben we een plattegrond ingetekend die u hieronder kunt zien.

Luxe afwerking

Voor de gevel van De Zalmhaven I is gekozen voor een mix van natuursteen, aluminium en fraai graniet. Dit geeft het gebouw een rijk gevoel van duurzame kwaliteit. De gevels zijn verder uitgevoerd in zachte kleurschakeringen, subtiele variaties op eenzelfde kleur, om de opwaartse beweging van de toren te benadrukken. Vloeren lopen vloeiend over in plafondhoge ramen, op veel plaatsen overhoeks vormgegeven voor een optimale beleving van licht, openheid, ruimte en vooral het verbluffende uitzicht.

Tips bij het afwerken van het penthouse

Interieurbouwers en -ontwerpers zijn onmisbaar bij het afbouwen van uw luxe penthouse. Interieurontwerper Piet Boon, interieurdesignspecialist Linda Lagrand en interieurbouwer Luc van Beers van 13Speciaal staan voor u klaar om u van advies te voorzien.

De Zalm haven

Woonwensen

Begin met het opschrijven van uw woonwensen. Het thuiswerken kan u bijvoorbeeld geleerd hebben hoe belangrijk het is om een goed kantoor te hebben. In het penthouse kunnen daar ruimtes voor gereserveerd worden. Zorgvuldig detailleren creëert rust in een huis, waardoor meubilair veel beter tot z’n recht komt.

Lichtplan

Licht is zeer bepalend. Het geeft een extra di¬mensie aan de architectuur. Het is belangrijk om te onderzoeken waar het licht vandaan komt. Kies verder voor kleurschakeringen zoals cognac, olijfgroen, petrolblauw en aubergine. Deze intense tinten prikkelen de zintuigen en zorgen voor dat luxe hotelgevoel.

De keuken

Het belangrijkste in een keuken is de functionaliteit, maar ook het comfort dat de ruimte biedt. Er wordt allang niet meer alleen gekookt in een keuken. In dit penthouse kan met gemak een groot eiland met bar worden geplaatst. Kies bijvoorbeeld voor een leefkeuken met verhoogde sofa, speciaal voor aan de eettafel. Deze nodigt uit de hele avond te blijven zitten; een comfortabele en luxueuze manier van dineren.

Indrukwekkende buitenruimtes

In De Zalmhaven woont u te midden van de wolken of een staalblauwe lucht. Vanaf een van uw terrassen heeft u altijd een spectaculair uitzicht. In penthouse type P1 heeft u maar liefst vier ruime terrassen (variërend van 7 tot 13 m²) met uitzicht over de stad en het stadspark óf over de brug en de Maas. De balkons met glazen balkonhekken, gelegen in verschillende windrichtingen, wekken een gevoel van vrijheid en elegantie op. Zonlicht en lucht hebben vrij spel, hoogwaardig design is tot in detail doorgevoerd. Ochtend of avond, zon, sneeuw, storm of onweer – de sfeer is hier altijd eigen, uniek, warm en bijzonder. Roze luchten in de herfst, een vuurrode zonsondergang in de zomer en een zonovergoten lentedag.

De Zalm haven

De woningzoeker

Bent u benieuwd naar de penthouses in De Zalmhaven I?

Bekijk dan de woningzoeker

Wilt u meer weten over dit type penthouse of de andere penthouses? Neem dan contact op met een van de makelaars. Zij kunnen u alles vertellen over het summum van wonen in De Zalmhaven.