De Zalmhaven l – Type P3

Met ruim 700 m³ is dit het allergrootste penthousetype beschikbaar in de hoogste toren, De Zalmhaven I. Een buitenkans. Stap uw lichte leefruimte in op de 30ste of de 40ste verdieping.

Van alle kanten stroomt er licht binnen. Aan alle zijden beschikt u in dit luxe penthouse over diverse balkons met uitzicht over het groen van het park, de levendige Rotterdamse skyline, de markante Erasmusbrug en de Maas die er dan weer verstild bijligt, dan weer in beweging is. Hier krijgt u alle facetten van het leven in Rotterdam mee. Kies voor mid¬rise op de 30ste verdieping, om nog wat contact te behouden met het straatniveau. Of verhoog naar high¬rise op de 40ste verdieping.

Luxe keuzes

Type P3 in De Zalmhaven I wordt opgeleverd met de indeling zoals hieronder getoond op de plattegrond. Echter, zonder keuken en sanitair. U heeft dus alle vrijheid om de keuken en sanitair naar eigen smaak te kiezen.

Luxe afwerking

Voor de gevel van De Zalmhaven I is gekozen voor een mix van natuursteen, aluminium en fraai graniet. Dit geeft het gebouw een rijk gevoel van duurzame kwaliteit. De gevels zijn verder uitgevoerd in zachte kleurschakeringen, subtiele variaties op eenzelfde kleur, om de opwaartse beweging van de toren te benadrukken. Vloeren lopen vloeiend over in plafondhoge ramen, op veel plaatsen overhoeks vormgegeven voor een optimale beleving van licht, openheid, ruimte en vooral het verbluffende uitzicht.

Tips bij het afwerken van het penthouse

Interieurbouwers en -ontwerpers zijn onmisbaar bij het afbouwen van uw luxe penthouse. Interieurontwerper Piet Boon, interieurdesignspecialist Linda Lagrand en interieurbouwer Luc van Beers van 13Speciaal staan voor u klaar om u van advies te voorzien.

De Zalm haven

Woonwensen

Begin met het opschrijven van uw woonwensen. Het thuiswerken kan u bijvoorbeeld geleerd hebben hoe belangrijk het is om een goed kantoor te hebben. In het penthouse kunnen daar ruimtes voor gereserveerd worden. Zorgvuldig detailleren creëert rust in een huis, waardoor meubilair veel beter tot z’n recht komt.

Lichtplan

Licht is zeer bepalend. Het geeft een extra di¬mensie aan de architectuur. Het is belangrijk om te onderzoeken waar het licht vandaan komt. Kies verder voor kleurschakeringen zoals cognac, olijfgroen, petrolblauw en aubergine. Deze intense tinten prikkelen de zintuigen en zorgen voor dat luxe hotelgevoel.

De keuken

Het belangrijkste in een keuken is de functionaliteit, maar ook het comfort dat de ruimte biedt. Er wordt allang niet meer alleen gekookt in een keuken. In dit penthouse kan met gemak een groot eiland met bar worden geplaatst. Kies bijvoorbeeld voor een leefkeuken met verhoogde sofa, speciaal voor aan de eettafel. Deze nodigt uit de hele avond te blijven zitten; een comfortabele en luxueuze manier van dineren.

360° uitzicht over Rotterdam

In het allergrootste penthouse van De Zalmhaven I heeft u beschikking tot maar liefst acht buitenruimten. Of u nu zicht wil op het stadspark, de stad, de brug of de Maas, u kunt maar kiezen. Het uitzicht vanaf de 30e of 40e verdieping is excellent. De groottes van de balkons variëren van 7 tot 13 m². De balkons met hardglazen balkonhekken, gelegen in verschillende windrichtingen, wekken een gevoel van vrijheid en elegantie op. Zonlicht en lucht hebben vrij spel, hoogwaardig design is tot in detail doorgevoerd. Ochtend of avond, zon, sneeuw, storm of onweer – de sfeer is hier altijd eigen, uniek, warm en bijzonder. Roze luchten in de herfst, een vuurrode zonsondergang in de zomer en een zonovergoten lentedag.

De Zalm haven

De woningzoeker

Bent u benieuwd naar de penthouses in De Zalmhaven I?

Bekijk dan de woningzoeker

Wilt u meer weten over dit type penthouse of de andere penthouses? Neem dan contact op met een van de makelaars. Zij kunnen u alles vertellen over het summum van wonen in De Zalmhaven.