De Zalmhaven l – Type P4

Het penthouse op de allerhoogste verdieping: de 56ste. Een 360° uitzicht over de Maas, de Erasmusbrug, het park én de binnenstad. Dat is de luxe van wonen in dit penthouse. Wakker worden met de zon die glinstert over de Maas, of thuiskomen met het warme avondlicht van de ondergaande zon.

Dit royale appartement beslaat een hele verdieping en telt 697 m²; een toonbeeld van grandioos en modern wonen. Wandel door de lichte leefruimtes met aan elk van de vier zijden een balkon, naar de sophisticated badkamer met vloerverwarming, designkeuken en uw eigen buitenruimte. Kies voor een twee¬, drie¬, vier¬ of vijfkamerappartement, of houd de ruimte volledig open naar Japans model, voor een zen woonbeleving. Helemaal bovenin De Zalmhaven I, in de enige verdieping boven dit penthouse, is een restaurant gesitueerd op bijna tweehonderd meter hoogte. Nodig uw gasten uit voor een elegant diner tussen de wolken. Eenmaal thuis op uw eigen verdieping, geniet u volledige rust; een persoonlijke plek om op te laden.

Luxe keuzes

Type P4 in De Zalmhaven I wordt casco opgeleverd. Dit betekent dat u alle vrijheid heeft om het appartement naar eigen wens in te delen en in te richten. U begint met een blanco vel. Om u alvast een idee te geven van hoe het kan zijn om te wonen in penthousetype P4, hebben we een plattegrond ingetekend die u hieronder kunt zien.

Luxe afwerking

Voor de gevel van De Zalmhaven I is gekozen voor een mix van natuursteen, aluminium en fraai graniet. Dit geeft het gebouw een rijk gevoel van duurzame kwaliteit. De gevels zijn verder uitgevoerd in zachte kleurschakeringen, subtiele variaties op eenzelfde kleur, om de opwaartse beweging van de toren te benadrukken. Vloeren lopen vloeiend over in plafondhoge ramen, op veel plaatsen overhoeks vormgegeven voor een optimale beleving van licht, openheid, ruimte en vooral het verbluffende uitzicht.

Tips bij het afwerken van het penthouse

Interieurbouwers en -ontwerpers zijn onmisbaar bij het afbouwen van uw luxe penthouse. Interieurontwerper Piet Boon, interieurdesignspecialist Linda Lagrand en interieurbouwer Luc van Beers van 13Speciaal staan voor u klaar om u van advies te voorzien.

De Zalm haven

Woonwensen

Begin met het opschrijven van uw woonwensen. Het thuiswerken kan u bijvoorbeeld geleerd hebben hoe belangrijk het is om een goed kantoor te hebben. In het penthouse kunnen daar ruimtes voor gereserveerd worden. Zorgvuldig detailleren creëert rust in een huis, waardoor meubilair veel beter tot z’n recht komt.

Lichtplan

Licht is zeer bepalend. Het geeft een extra di¬mensie aan de architectuur. Het is belangrijk om te onderzoeken waar het licht vandaan komt. Kies verder voor kleurschakeringen zoals cognac, olijfgroen, petrolblauw en aubergine. Deze intense tinten prikkelen de zintuigen en zorgen voor dat luxe hotelgevoel.

De keuken

Het belangrijkste in een keuken is de functionaliteit, maar ook het comfort dat de ruimte biedt. Er wordt allang niet meer alleen gekookt in een keuken. In dit penthouse kan met gemak een groot eiland met bar worden geplaatst. Kies bijvoorbeeld voor een leefkeuken met verhoogde sofa, speciaal voor aan de eettafel. Deze nodigt uit de hele avond te blijven zitten; een comfortabele en luxueuze manier van dineren.

Riante balkons op de hoogste verdieping

Vanuit het allerhoogste penthouse van De Zalmhaven I heeft u 360° uitzicht over Rotterdam. Met vier balkons, variërend van 26 tot 51 m², heeft u uitzicht op het stadspark, de stad, de brug én de Maas. Genieten van de ochtendzon, avondzon of allebei; het kan allemaal in penthouse type P4. De balkons zijn riant en u heeft hier alle ruimte om een loungeset, een tafel en stoelen weg te zetten. De balkons met hardglazen balkonhekken, gelegen in verschillende windrichtingen, wekken een gevoel van vrijheid en elegantie op. Zonlicht en lucht hebben vrij spel, hoogwaardig design is tot in detail doorgevoerd. Ochtend of avond, zon, sneeuw, storm of onweer – de sfeer is hier altijd eigen, uniek, warm en bijzonder. Roze luchten in de herfst, een vuurrode zonsondergang in de zomer en een zonovergoten lentedag.

De Zalm haven

De woningzoeker

Bent u benieuwd naar de penthouses in De Zalmhaven I?

Bekijk dan de woningzoeker

Wilt u meer weten over dit type penthouse of de andere penthouses? Neem dan contact op met een van de makelaars. Zij kunnen u alles vertellen over het summum van wonen in De Zalmhaven.