Herenhuizen

Een Herenhuis in De Zalmhaven. Een uniek product. Een eigen woning midden in het historische Scheepvaartkwartier. Met een eigen voordeur aan de straat en een vaste parkeerplaats in de parkeergarage. Maar toch onderdeel van het imposante project De Zalmhaven. Zo maakt u gebruik van de services en de goede dingen die De Zalmhaven en het Scheepvaartkwartier te bieden hebben. Maar keert u daarna altijd terug naar uw eigen thuis. Maak kennis met de herenhuizen.

Eigen entree en dakterras

Via een eigen entree, gelegen aan de Houtlaan of Gedempte Zalmhaven, betreedt u uw herenhuis van drie of vier verdiepingen. In de meeste gevallen bevindt zich op het dak van deze stadswoningen een privédakterras, waarvan enkele toegang verlenen tot de gezamenlijke groene buitenruimte; een zonovergoten daktuin met uitzicht over het park aan de Gedempte Zalmhaven. Een unieke kans in het Scheepvaartkwartier.

Zonovergoten buitenplek aan het park of op het dak

De voorzijde van het herenhuis kan op de begane grond dienst doen als entree of zelfs ingericht worden als kantoor of praktijkruimte. Met een bankje voor de gevel creëert u ook hier een fijne buitenplek. Aan de Gedempte Zalmhaven maakt u maximaal gebruik van de avondzon, de woningen aan de Houtlaan zijn groter van formaat en hebben de meeste zonuren op het dakterras.

De Zalm haven

Persoonlijke services

In de herenhuizen van De Zalmhaven woont u zelfstandig en privé, maar met alle gemakken van de gemeenschappelijke voorzieningen. Geniet van onze uitgebreide persoonlijke service, het beste wat de stad te bieden heeft en het excellente wonen dat bij u past.

De Zalm haven

Vind uw ideale woning

Kies de woning die bij u past. Hoog- of laaggelegen, ruim of compact. De Zalmhaven biedt onderdak aan drie typen woningen: appartementen, penthouses en herenhuizen. De woningen zijn gesitueerd in de 215 meter hoge De Zalmhaven I, de twee identieke torens De Zalmhaven II en III en de onderste woonlaag.