Excellent huren in De Zalmhaven

Wonen in De Zalmhaven is wonen met luxe en comfort, te midden van groene parken, historie en cultuur. U bent thuis, met the world’s finest binnen handbereik. Wilt u excellent wonen, maar ook uw flexibiliteit behouden voor als op locatie elders een fantastische kans zich voordoet? De Zalmhaven biedt 200 excellente huurappartementen. Schrijf u in en we houden u op de hoogte van de start verhuur en allerhande verhuurinformatie.

Huren in De Zalmhaven II en III kan al vanaf het najaar van 2021. De oplevering van de huurappartementen in De Zalmhaven I staat voor het voorjaar van 2022 gepland. Huren kan dus al snel!

Met een 215 meter hoge wolkenkrabber (De Zalmhaven I), twee middelhoge identieke woontorens (De Zalmhaven II en III) en riante woningen op straatniveau (De Zalmhaven Herenhuizen), is De Zalmhaven veelzijdig en aantrekkelijk voor tal van wereldburgers. Hier woont u op grote hoogte in de mooiste wijk van Rotterdam, het Scheepvaartkwartier.

Grote variatie aan luxe huurappartementen

In de hoogste toren, De Zalmhaven I, zijn in totaal 104 huurappartementen gesitueerd. De huurwoningen in De Zalmhaven I zijn verschillend van type en indeling, waardoor de grootte uiteenloopt van circa 89m² tot wel 131m². De huurappartementen zijn gesitueerd op de verdiepingen 5 t/m 21, 23, 28, 29 en 31.

In de identieke woontorens De Zalmhaven II en III zijn elk 48 huurappartementen aanwezig. Ook hier is een variatie aan woningtypen terug te vinden. De 96 huurappartementen in De Zalmhaven II en III variëren in grootte van 61m² tot 111m² en bevinden zit op de verdiepingen 5 t/m 12.

De Zalm haven
Zalmhaven - Interieur
 

Ramen van vloer tot plafond en privé buitenruimte

Stap binnen in uw appartementen en wandel door de lichte leefruimtes naar de ruime slaapkamer(s), de moderne badkamer, een aangename keuken en uw eigen privé buitenruimte. Alle woningen zijn namelijk voorzien van één of zelfs twee fijne balkons. De royale huurappartementen bevinden zich aan alle zijden van de torens. Met een indrukwekkend uitzicht over de Maas, de Erasmusbrug, de daktuin, Het Park bij de Euromast, de skyline van de binnenstad, het Centraal Station en in de verte zelfs Den Haag. Welk uitzicht past het beste bij u? Vloeren lopen vloeiend over in plafondhoge ramen, op veel plaatsen overhoeks (uitsluitend in De Zalmhaven I) vormgegeven voor en optimale beleving van licht, openheid, ruimte en uitzicht.

De Zalm haven

Interesse in Huren in De Zalmhaven?

De huurprijzen zullen variëren vanaf € 1.085,00 tot € 2.195,00 per maand.
Heeft u interesse? Schrijf u dan in als geïnteresseerde en ontvang als eerste het actuele huuraanbod.

Hoogwaardig afwerkingsniveau voor optimaal wooncomfort

De keukens in De Zalmhaven zijn uitgevoerd met een grote verscheidenheid aan inbouwapparatuur, waardoor elk gerecht in een handomdraai op tafel staat. Ook de sanitaire ruimtes worden op zeer comfortabel niveau afgewerkt. Het wooncomfort in de woningen is optimaal, mede dankzij de vloerverwarming en -koeling. Zo is het algehele afwerkingsniveau van de huurwoningen comfortabel en op niveau. Onderin het complex is tevens een eigen privé berging aanwezig voor het stallen van extra spullen. De fietsen plaatst u gemakkelijk in een van de collectieve fietsenstallingen. En voor uw auto is er ruime parkeergelegenheid. U kunt bij veel van de appartementen een eigen privé auto parkeerplaats huren. In totaal zijn er 140 parkeerplaatsen beschikbaar voor de huurders

Het ontwerp

Het ontwerp van De Zalmhaven komt voort uit een samenwerking tussen twee gerenommeerde architectenbureaus. De hoge toren is een ontwerp van Dam & Partners, de twee middelhoge torens en herenhuizen zijn een ontwerp van KAAN Architecten. De Zalmhaven bevat in totaal 452 appartementen en penthouses, 33 herenhuizen, een parkeergarage, kantoren, commerciële ruimtes, een daktuin en een restaurant met zicht over de imposante skyline van Rotterdam.

 

Verbluffend uitzicht

De meeste herenhuizen zijn voorzien van privédakterras en de appartementen en penthouses beschikken alle over een of meerdere buitenruimten. Laat u imponeren door een van de weidse stadsgezichten of ontwaak met een blik op de rivier, terwijl het warme zonlicht de kamer in valt. Het ene uitzicht is nog mooier en indrukwekkender dan het andere. Wat blijft is aan alle zijden een verbluffend zicht over de Maas, het groen van het Scheepvaartkwartier, de Wilhelminapier en natuurlijk de unieke skyline van Rotterdam.

Lees meer
De Zalm haven

Interesse in Huren in De Zalmhaven?

De huurprijzen zullen variëren vanaf € 1.085,00 tot € 2.195,00 per maand.
De verhuur start medio mei 2021. Heeft u interesse in een huurwoning in De Zalmhaven?
Schrijf u dan in als geïnteresseerde en ontvang als eerste de informatie over de start van de verhuur.

De Zalm haven

Lobby

De ruime lobby van De Zalmhaven is bereikbaar via zowel de Gedempte Zalmhaven als de Houtlaan. Hier vindt u ons team van servicemanagers, die u allerhande zaken graag uit handen nemen, van het aannemen van uw pakketten tot het uitlaten van de hond en het kopen van een mooie bos bloemen. In de lobby vindt u een imposante binnentuin en heeft u toegang tot tal van horecagelegenheden, de comfortabele kantoorruimten op bovengelegen verdiepingen en de van alle gemakken voorziene gym (uiteraard regelt uw servicemanager graag een personal trainer voor uw dagelijkse workout). De woningen in De Zalmhaven II en III hebben een eigen entree aan de Gedempte Zalmhaven, maar bewoners maken tevens gebruik van de voorzieningen in De Zalmhaven I.