Kopen in De Zalmhaven

Beleef hoe grandioos en vooruitstrevend wonen kan zijn. Wilt u het hoogst wonen in De Zalmhaven I (215 meter) of liever in De Zalmhaven II en III? De Zalmhaven voorziet in luxe 2-, 3- en 4-kamerappartementen en diverse penthouses. Er zijn zelfs royale herenhuizen met een eigen entree op straatniveau. Uniek in het Scheepvaartkwartier.

Interieur

Het ontwerp biedt de mogelijkheid appartementen geheel naar eigen smaak en wens in te richten. Vloeren lopen vloeiend over in plafondhoge ramen, op veel plaatsen overhoeks vormgegeven voor een optimale beleving van licht, openheid, ruimte en uitzicht.

De Zalm haven
Zalmhaven - Interieur
 

Verbluffend uitzicht

De meeste herenhuizen zijn voorzien van privédakterras en de appartementen en penthouses beschikken alle over een of meerdere buitenruimten. Laat u imponeren door een van de weidse stadsgezichten of ontwaak met een blik op de rivier, terwijl het warme zonlicht de kamer in valt. Het ene uitzicht is nog mooier en indrukwekkender dan het andere. Wat blijft is aan alle zijden een verbluffend zicht over de Maas, het groen van het Scheepvaartkwartier, de Wilhelminapier en natuurlijk de unieke skyline van Rotterdam.

Lees meer
De Zalm haven

Parkeren en berging

De Zalmhaven verstoort uw woonomgeving liefst zo min mogelijk met geparkeerde auto’s, fietsen en scooters. Daarom is er gezorgd voor ruime parkeergelegenheid. De parkeergarage bevindt zich, onttrokken aan het oog, in de ‘buik’ van het gebouw en biedt ruimte aan 456 autoparkeerplaatsen en 35 motorparkeerplaatsen, alle exclusief te gebruiken door bewoners van De Zalmhaven. U betreedt de garage met uw eigen keycard en parkeert uw voertuig steeds op uw eigen parkeerplaats. Op meerdere locaties in het gebouw zijn ruime fiets- en scooterbergingen opgenomen, wederom om uw directe woonomgeving clean en esthetisch te houden.

De Zalmhaven II en III hebben vanuit de parkeergarage toegang tot de lift die u direct naar uw eigen verdieping brengt. Bewoners van De Zalmhaven I nemen de lift naar de begane grond, waar ze vanuit de lobby de lift nemen naar hun eigen woonlaag. Alle appartementen hebben een eigen buitenberging in het gebouw; de bergingen van De Zalmhaven II en III zitten in de parkeergarage, die van De Zalmhaven I bevinden zich in de onderste verdiepingen van de woontoren.

De Zalm haven

Lobby

De ruime lobby van De Zalmhaven is bereikbaar via zowel de Gedempte Zalmhaven als de Houtlaan. Hier vindt u ons team van servicemanagers, die u allerhande zaken graag uit handen nemen, van het aannemen van uw pakketten tot het uitlaten van de hond en het kopen van een mooie bos bloemen. In de lobby vindt u een imposante binnentuin en heeft u toegang tot tal van horecagelegenheden, de comfortabele kantoorruimten op bovengelegen verdiepingen en de van alle gemakken voorziene gym (uiteraard regelt uw servicemanager graag een personal trainer voor uw dagelijkse workout). De woningen in De Zalmhaven II en III hebben een eigen entree aan de Gedempte Zalmhaven, maar bewoners maken tevens gebruik van de voorzieningen in De Zalmhaven I.

 

Interesse in De Zalmhaven?

Wilt u up to date blijven van de laatste ontwikkelingen?
Schrijf u nu in en we houden u op de hoogte!

De Zalm haven

Groen

Aan de Gedempte Zalmhaven ligt een elegante groenstrook waar een deel van de herenhuizen aan grenst of op uitkijkt. Wie wil plaatst een bankje voor de gevel, om te genieten van een glas in de avondzon. In de lobby in De Zalmhaven I vindt u een imposante binnentuin. En op het dak van de parkeergarage is een smaakvol ingerichte gezamenlijke daktuin te vinden, die alleen toegankelijk is voor de bewoners van De Zalmhaven. De privédakterrassen van de herenhuizen, alleen bereikbaar voor de eigenaar, grenzen hieraan. Samen vormen ze een groene oase in het hart van de stad.

 
De Zalm haven

Keuken

In veel woningen vormt de keuken de centrale plek; bewoners komen hier samen, rondom kookeiland of eettafel, om het glas te heffen op een mooie dag of feestelijke gebeurtenis. De Zalmhaven begrijpt dit en voorziet daarom alle appartementen en herenhuizen van een luxe, volledig uitgeruste keuken van SieMatic (deze is opgenomen in de VON-prijs van de woning). Uiteraard heeft u nog de vrijheid om de details naar eigen wens vorm te geven. Scherpe lijnen of liever een meer landelijke sfeer; SieMatic en De Zalmhaven slaan graag, samen met u, een brug tussen design en architectuur. De penthouses worden casco opgeleverd.

Badkamer en sanitair

De badkamer is bij uitstek een ruimte waarin ontspanning en een gevoel van luxe centraal mogen staan; een ligbad met ingebouwd flatscreen, stortdouche om een intensieve sportsessie van u af te spoelen en dit alles wellicht zelfs met uitzicht over de Maas. Niets geeft u meer het gevoel te leven op excellent niveau. Alle appartementen en herenhuizen in De Zalmhaven zijn uitgerust met een badkamer en sanitair van hoogwaardige kwaliteit. De penthouses worden casco opgeleverd.

De Zalm haven
 

Duurzaam comfort

Vaak zijn radiatoren en verwarmingsbuizen een doorn in het oog bij de aankleding van een woning; wegmoffelen kan lastig zijn en het inrichten van de ruimte wordt erdoor bemoeilijkt. In De Zalmhaven verloopt daarom de temperatuurregeling van uw woning via de vloer, door middel van een gemeenschappelijk koude- en warmteopslag-systeem (WKO) met zowel vloerverwarming als -koeling, en aansluiting op de stadsverwarming. Dat uw comfort en woongenot voorop staan moge duidelijk zijn, maar ook bijdragen aan een duurzame wereld heeft De Zalmhaven hoog in het vaandel. Dankzij bovengenoemde voorzieningen en aldus minder CO2-uitstoot, hebben alle woningen energielabel A. Tevens is De Zalmhaven gasvrij en voldoen de woningen aan de Energie Prestatie Norm (EPC).

De Zalm haven

Vind uw ideale woning

Kies de woning die bij u past. Hoog- of laaggelegen, ruim of compact. De Zalmhaven biedt onderdak aan drie typen woningen: appartementen, penthouses en herenhuizen. De woningen zijn gesitueerd in de 215 meter hoge De Zalmhaven I, de twee identieke torens De Zalmhaven II en III en de onderste woonlaag.