Locatie

In De Zalmhaven woont u vlakbij de oever van de Maas, het groenste gebied van de binnenstad en op loopafstand van het culturele hart van Rotterdam. De Zalmhaven bevindt zich in het originele, authentieke Scheepvaartkwartier. Hier woont u chic-maritiem, groen en tegelijkertijd urbaan.

Perfect evenwicht

Het Scheepvaartkwartier en het nabijgelegen Museumpark en Het Park bij de Euromast, strekken zich uit door de fraaie omgeving en bieden een droom van rust en inspiratie. Tussen het groen zijn tal van lokale restaurants te vinden. Via de Scheepstimmermanslaan wandelt u naar de historische Veerhaven.

De Zalm haven

Of zet koers richting de binnenstad, waar u op loopafstand verschillende winkelgebieden, culturele hotspot de Witte de Withstraat, film, theater en muziek vindt. Het gebied is ingericht op een perfect evenwicht tussen innovatie, bezinning en bedrijvigheid. Het Scheepvaartkwartier is een plek waar mensen zich op hun best voelen, met ruimte voor lichaam en geest, luxe en comfort.

Bereikbaarheid

Met haar eersteklas positie in de stad bereikt u vanaf De Zalmhaven gemakkelijk uw volgende bestemming. Met de auto rijdt u, vanaf uw persoonlijke parkeerplek, via de Erasmusbrug, de Boompjes of de Coolsingel de ring op. Liever met het openbaar vervoer? In de nabije omgeving van uw woning vindt u metrostation Leuvehaven en meerdere tramverbindingen.

De Zalm haven

Het Centraal Station bereikt u binnen slechts een paar haltes. Via het water reist u moeiteloos naar bestemmingen als Dordrecht en Heijplaat. De ferry, waterbus en -taxi meren aan voor uw deur. Ligt uw bestemming verder weg? Vanaf Rotterdam The Hague Airport is een tropisch zandstrand, stedentrip of internationale zakenreis binnen handbereik.