18-12-2018
Woningzoeker is live

Woningzoeker is live

Vanaf vandaag is de vernieuwde website live. Deze is uitgebreid met de woningzoeker. Hiermee kunt u filteren op uw wensen ten aanzien van het aantal kamers, vierkante meters, prijs, oriƫntatie en in welke van de gebouwen in De Zalmhaven u het liefst wilt wonen.

Afgelopen zaterdag was het start verkoop evenement van De Zalmhaven in het Wereldmuseum. Velen trotseerden de kou om een eerste indruk te krijgen van het project, de plattegronden en de prijzen. Geïnteresseerde kregen de mogelijkheid als eerste de woningzoeker te bekijken. Vanaf vandaag is de woningzoeker live en te bekijken via dezalmhaven.com/woningzoeker.

Aanstaande donderdag 20 december om 20:00 uur zal de inschrijving openen. Er is dus ruim de tijd om u te oriënteren op uw ideale woning in De Zalmhaven. Als u zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief ontvangt u donderdag een mail waarmee u zich in kunt schrijven voor een woning. U schrijft zich niet in voor een bouwnummer, maar voor een woningtype met een specifieke code. Binnen deze code zijn een wisselend aantal appartementen beschikbaar. In de Wegwijzer voor Inschrijving staat precies omschreven hoe de procedure werkt en hoe deze woningcode is opgebouwd. Het is van belang dat u de juiste code kiest en invoert bij uw inschrijving.