16-05-2019
Inschrijven tot maandag 20 mei

Inschrijven tot maandag 20 mei

De online inschrijving voor fase 2 in De Zalmhaven is van start!

U kunt zich nu inschrijven voor de woningcodes van uw voorkeur. De woningcode verwijst naar gebouwdeel, type, oriëntatie en enkel bij De Zalmhaven I ook naar hoogte. U schrijft dus in op type, niet op bouwnummer. In de Wegwijzer voor Inschrijving vindt u meer informatie over de woningcode. Via onderstaande link start u het inschrijfproces.

INSCHRIJVEN

De link brengt u naar een persoonlijke pagina op de website waar de inschrijfprocedure verder wordt uitgelegd en hoe u zich definitief in kunt schrijven voor een woningcode van project De Zalmhaven. De inschrijftermijn loopt tot en met maandag 20 mei, 17.00 uur. Vervolgens vindt de toewijzing plaats op basis van de online inschrijvingen. Als er een woning aan u toegewezen wordt, dan neemt de makelaar contact met u op om een verkoopgesprek in te plannen. Het zou kunnen zijn dat u onverhoopt geen woning toegewezen krijgt. U komt dan op de reservelijst. Als er iemand afvalt nemen wij contact met u op.

Via de online woningzoeker kunt u thuis op uw gemak op zoek naar de voor u meest ideale woning. U vindt in de woningzoeker onder meer informatie over de verschillende woningtypes, de locatie waar deze zich bevinden en de plattegronden en koopsommen. Neemt u rustig de tijd om alles door te nemen zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen als u zich in gaat schrijven op (een van) de woningcodes van uw voorkeur.

U kunt zich inschrijven voor nagenoeg alle woningcodes in De Zalmhaven I, II en III en de herenhuizen. Voor de penthouses in De Zalmhaven I vanaf de 52e verdieping kunt u zich niet inschrijven via de inschrijfmodule. Deze verdiepingen zijn onderdeel van het herontwerp van de top van De Zalmhaven I. Heeft u interesse in een van deze penthouses dan kunt u uw belangstelling kenbaar maken via het volgende mailadres: susan.hoekman@dezalmhaven.com. Wij nemen dan zodra de verkoop daadwerkelijk start contact met u op.