19-09-2019
Binnenkort start verkoop fase 3 in De Zalmhaven

Binnenkort start verkoop fase 3 in De Zalmhaven

De verkoop van De Zalmhaven is in 2019 vliegend van start gegaan. De eerste en tweede fase van in totaal 150 appartementen zijn geheel uitverkocht. Naar verwachting zal de online verkoop van fase 3 begin oktober van start gaan.

Reeds vele kopers gingen u voor met grote waardering voor de ligging in het Scheepvaartkwartier, aan de Maas, de uitzichten over Rotterdam en het excellente afwerkingsniveau van het gebouw en de appartementen. De Zalmhaven staat in die zin op eenzame hoogte in Rotterdam. Het is ons daarom een genoegen om de start van de derde fase aan te kondigen.

Het feit dat er reeds 150 appartementen verkocht zijn betekent niet dat de keuze nog maar beperkt is. Gelet op het grote en diverse aanbod in De Zalmhaven zijn er nog heel veel mogelijkheden om de woning van uw wensen binnen één van de drie torens van De Zalmhaven of de Herenhuizen te bemachtigen. Naar verwachting zal de online verkoop van fase 3 begin oktober van start gaan. De fase zal bestaan uit 50 woningen. Via de website en nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de start verkoop. Bekijk in de tussentijd de woningzoeker voor het actuele aanbod.