09-10-2019
Schrijf u nu in voor een woning in De Zalmhaven

Schrijf u nu in voor een woning in De Zalmhaven

De verkoop van fase 3 is gestart. U kunt zich nu inschrijven voor de bouwnummers van uw voorkeur.

In de Wegwijzer voor Inschrijving vindt u meer informatie over de procedure en de toewijzing. Via onderstaande link start u het inschrijfproces.

 

  Inschrijven voor de woningen »  


De link brengt u naar een persoonlijke pagina op de website van De Zalmhaven waar de inschrijfprocedure verder wordt uitgelegd en hoe u zich definitief in kunt schrijven voor een woning in het project De Zalmhaven.

De inschrijftermijn loopt tot en met zondag 20 oktober, 17.00 uur. Vervolgens vindt de toewijzing plaats op basis van de online inschrijvingen. Als er een woning aan u toegewezen wordt, dan neemt de makelaar uiterlijk woensdag 23 oktober a.s. contact met u op om een verkoopgesprek in te plannen. Het zou kunnen zijn dat u onverhoopt geen woning toegewezen krijgt. U komt dan op de reservelijst. Als er iemand afvalt nemen wij contact met u op.

Online woningzoeker
Via de online woningzoeker kunt u thuis op uw gemak op zoek naar de voor u meest ideale woning. U vindt in de woningzoeker onder meer informatie over de verschillende woningtypes, de locatie waar deze zich bevinden en de plattegronden en koopsommen. 

Neemt u rustig de tijd om alles door te nemen zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen als u zich in gaat schrijven op (een van) de bouwnummers van uw voorkeur. En mocht u nog specifieke vragen hebben over een van de bouwnummers dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met een van de makelaars. 

Penthouses
U kunt zich inschrijven voor nagenoeg alle nog beschikbare bouwnummers in De Zalmhaven I, II en III en de herenhuizen. Voor de penthouses in De Zalmhaven I vanaf de 52e verdieping kunt u zich niet inschrijven via de inschrijfmodule. Deze verdiepingen zijn onderdeel van het herontwerp van de top van De Zalmhaven I. Heeft u interesse in een van deze penthouses dan kunt u uw belangstelling kenbaar maken via het volgende mailadres: susan.hoekman@dezalmhaven.com. Wij nemen dan zodra de verkoop daadwerkelijk start contact met u op. Naar verwachting zal deze verkoop in november a.s. starten.