Penthouses

Op deze pagina lichten wij de indrukwekkende penthouses van De Zalmhaven toe. Deze appartementen zijn er van 180 m² tot 700 m² en soms over twee verdiepingen. Casco of afgebouwd opgeleverd, zodat u naar eigen smaak kunt indelen en inrichten. Elk penthouse een eigen signatuur. Welke past het beste bij uw wensen?

Eindeloos comfort

De penthouses strekken zich uit over een of twee verdiepingen, met in de duplex penthouses een stijlvolle trap als eyecatcher middenin de luxe woning. Via de trap betreedt u de sfeervolle vertrekken, waaronder de vide; een ruime en lichte ruimte, een fijne toevoeging aan uw leefruimte waarin gemakkelijk een extra slaapkamer of tweede zitkamer gerealiseerd kan worden.

De Zalm haven

Verbluffend uitzicht

De penthouses in De Zalmhaven worden casco opgeleverd, zodat u deze naar eigen wens en smaak kunt inrichten en indelen. U vindt de penthouses, net als de appartementen, zowel hoog in de toren als op lagergelegen verdiepingen. Ook hier kiest u uw uitzicht, van Maas en Wilhelminapier tot de skyline van de binnenstad.

Voorzieningen

De penthouses combineren grandeur van internationale allure met een op service gerichte leefomgeving. Nodig uw gasten uit voor een elegant diner tussen de wolken, in het restaurant op bijna tweehonderd meter hoogte. En wandel door de aangename centrale hal naar de gym voor uw dagelijkse workout.

De Zalm haven

Vind uw ideale woning

Kies de woning die bij u past. Hoog- of laaggelegen, ruim of compact. De Zalmhaven biedt onderdak aan drie typen woningen: appartementen, penthouses en herenhuizen. De woningen zijn gesitueerd in de 215 meter hoge De Zalmhaven I, de twee identieke torens De Zalmhaven II en III en de onderste woonlaag.

Bekijk de woningzoeker en vind uw ideale woning.