Loop “virtueel” door uw huurwoning!

Onderstaand kunt u op 2 manieren virtueel door de huurwoningen heenlopen.


Als eerste ziet u 3 blokken (Zalmhaven I, II, III), met daarin per toren een fotoalbum, waarbij we 2 of 3 foto’s per appartement hebben gemaakt. Bij de foto’s ziet u het adres (GZ is Gedempte Zalmhaven) en dus ook het huisnummer.


Ook hebben wij van de 12e etage van Zalmhaven III, alle 6 de woningen in Matterport vastgelegd. Per type kunt u door de kamers heenlopen en zien hoe bijvoorbeeld de keuken er uitziet.


Ook kunt u (door te klikken op de meetlat) allerlei zaken opmeten. Handig en praktisch.


Deze 6 types komen terug op alle verdiepingen van de twee Midrise torens (Zalmhaven II en III), waardoor u een goed vergelijk kunt maken.


De woningen in Zalmhaven I (High Rise) komen qua plattegronden niet geheel overeen, maar de kwaliteit en uitstraling van alle materialen (keuken, badkamer, vloer, etc) zijn gelijk aan wat u ziet op de Matterports. Dus ook voor een appartement in de Zalmhaven I krijgt u een goed beeld van uw eventuele toekomstige woning.


Veel kijkplezier!

Zalmhaven I

Zalmhaven I

Zalmhaven II

Zalmhaven II

Zalmhaven III

Zalmhaven III

 

Gedempte Zalmhaven 358 / type D6/D2

Gedempte Zalmhaven 360 / type D3

 
 

Gedempte Zalmhaven 362 / type C2

Gedempte Zalmhaven 364 / type D5

 
 

Gedempte Zalmhaven 366 / type C1

Gedempte Zalmhaven 368 / type D1

 

Vind uw ideale woning

Kies de woning die bij u past. Hoog- of laaggelegen, ruim of compact. De Zalmhaven biedt onderdak aan drie typen woningen: appartementen, penthouses en herenhuizen. De woningen zijn gesitueerd in de 215 meter hoge De Zalmhaven I, de twee identieke torens De Zalmhaven II en III en de onderste woonlaag.

Bekijk de woningzoeker en vind uw ideale woning.