Woningaanbod

Beleef hoe grandioos en vooruitstrevend wonen kan zijn. Wilt u het hoogst wonen in De Zalmhaven I (215 meter) of liever in De Zalmhaven II en III? De Zalmhaven voorziet in luxe 2-, 3- en 4-kamerappartementen en diverse penthouses. Er zijn zelfs royale herenhuizen met een eigen entree op straatniveau. Uniek in het Scheepvaartkwartier. Ga naar "inschrijven" om uw interesse kenbaar te maken.

Interieur

Het ontwerp biedt de mogelijkheid appartementen geheel naar eigen smaak en wens te combineren. Vloeren lopen vloeiend over in plafondhoge ramen, op veel plaatsen overhoeks vormgegeven voor een optimale beleving van licht, openheid, ruimte en uitzicht.

De Zalm haven
Zalmhaven - Interieur
 

Verbluffend uitzicht

De herenhuizen zijn voorzien van privédakterras en de appartementen en penthouses beschikken allen over een of meerdere buitenruimten. Laat u imponeren door een van de weidse stadsgezichten of ontwaak met een blik op de rivier, terwijl het warme zonlicht de kamer in valt. De Zalmhaven is een uitnodigende hotspot middenin het hart van Rotterdam. Een plek waar u zich thuis voelt.

Lees meer
De Zalm haven

Entree en parkeren

De centrale hal van De Zalmhaven is bereikbaar via zowel de Gedempte Zalmhaven als de Houtlaan. Hier vindt u de service manager, die uw pakketten in ontvangst neemt en onze extended service verzorgt. Vanuit de hal heeft u toegang tot horecagelegenheden, de kantoorruimten op bovengelegen verdiepingen en de gym.

De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de kant van de Houtlaan. Afhankelijk van het type woning beschikt u over geen, een of twee eigen vaste parkeerplaatsen; uw auto staat dus altijd op dezelfde plek. In de parkeergarage en in De Zalmhaven I vindt u tevens de bergingen. Elke woning beschikt over een eigen ruime berging. De woningen in De Zalmhaven II en III hebben een eigen entree aan de Gedempte Zalmhaven.

De Zalm haven

Groen

Aan de Gedempte Zalmhaven ligt een elegante groenstrook met bomen en fraaie tegels. Een deel van De Zalmhaven herenhuizen grenzen aan dit groen en kijken er op uit. Wie wil plaatst een bankje voor zijn deur, om te genieten van een glas in de avondzon.

Op het dak van de herenhuizen is een mooi ingerichte gezamenlijke daktuin te vinden, die alleen toegankelijk is voor de bewoners van De Zalmhaven. De privédakterrassen van De Zalmhaven herenhuizen, alleen bereikbaar voor de eigenaar, grenzen hieraan. Samen vormen ze een groene oase in het hart van de stad.

Interesse in De Zalmhaven?

Wilt u up to date blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf u nu in en we houden u op de hoogte!

De Zalm haven
Zalmhaven - Interieur