Inschrijven

De verkoop voor de woningen van fase 2 in het project De Zalmhaven is gestart. U kunt zich nu gaan inschrijven voor één of meerdere woningtypen van uw voorkeur.

Hoe gaat het inschrijven in zijn werk?

U kunt per huishouden slechts één inschrijving indienen. In het formulier kunt u echter wel meerdere woningtypen aangeven die uw voorkeur hebben. U kunt tevens een volgorde in deze voorkeur aangeven. U start de inschrijving door onder aan de pagina op 'Ik wil me online inschrijven' te klikken. Ter verificatie van uw e-mailadres sturen wij u direct daarna een e-mail met daarin de link naar het inschrijfformulier. Via deze link kunt u ook terugkeren naar het inschrijfformulier, indien u besluit om het inschrijfproces niet in een keer af te ronden.

Is het inschrijven op het internet wel veilig?

Zodra u start met inschrijven kan er niemand meekijken. Er wordt gewerkt met een beveiligde verbinding, net als bij online bankieren. Voor u aan de slag gaat, krijg u van ons een e-mail waarmee we nogmaals checken of we het juiste e-mail adres hebben. Tevens krijgt u van ons in de e-mail een unieke link waarmee alleen u deze persoonlijke inschrijfapplicatie kunt benaderen.

Tot wanneer kunt u zich inschrijven?

De inschrijfperiode van fase 2 loopt tot maandag 20 mei, 17.00 uur. Na die datum is inschrijven voor de eerste toewijzingsronde niet meer mogelijk. Zodra u het inschrijfproces met de applicatie start heeft u 48 uur de tijd om het formulier in te vullen. U kunt echter tussentijds stoppen en binnen deze 48 uur weer verder gaan, door terug te keren naar het formulier via de link in de e-mail. Na deze 48 uur dient u, middels de inschrijfbutton in de nieuwsbrief met de uitnodiging voor de start inschrijving, een nieuwe persoonlijke link aan te vragen.

Hoe verloopt de toewijzing van de woningen?

De inschrijvingsperiode voor De Zalmhaven sluit op 20 mei om 17.00 uur. Hierna zal, op basis van de binnengekomen inschrijfformulieren, de toewijzing plaatsvinden. Indien er een woning aan u is toegewezen, is de prognose dat u eind week 21 via de mail verneemt of er wel of geen woning aan u is toegewezen. Vervolgens wordt er telefonisch contact opgenomen om een verkoopgesprek in te plannen.

Na het sluiten van de eerste inschrijfperiode worden alle gegevens van de binnengekomen inschrijfformulieren verzameld.

  • De inschrijftermijn sluit op 20 mei 2019, om 17.00 uur.
  • Inschrijfformulieren die na de sluiting binnenkomen worden op de reservelijst geplaatst.
  • Indien er meer kandidaten zijn voor bepaalde bouwnummers volgt toewijzing door het verkoopteam van Zalmhaven C.V. en de makelaars.
  • Toewijzing geschiedt op basis van de volgorde van voorkeur. Alle eerste keuzes worden als eerste beoordeeld en voor zover mogelijk toegewezen. Als nog niet alle woningen zijn toegewezen volgt de beoordeling en eventuele toewijzing van de tweede keuzes en zo verder. Alleen inschrijfformulieren die voor 20 mei, 17.00 uur zijn binnengekomen gaan mee in de eerste toewijzingsronde.
  • De toewijzing van de woningen is voorbehouden aan het verkoopteam van Zalmhaven C.V.
  • Inschrijvers worden eind week 21 geïnformeerd over het resultaat van de toewijzing.
  • Wanneer u geen woning krijgt toegewezen, wordt u hierover per e-mail geïnformeerd. U wordt hiermee wel automatisch op de reservelijst geplaatst.